Referenties

Jij gaf ze de persoonlijk aandacht die ze zo hard nodig hebben

Goede middag, Cristel.

Ik wil je bedanken voor de mimak die je gedaan hebt voor mijn zoon Rob. Hij was op 29 augustus jarig en woont bij Amarant op slot loevesteinstraat no 42. Wat heb ik genoten! Jij gaf Rob en zijn groepsgenoten de aandacht, persoonlijk die ze zo hard nodig hebben. Jij had voor hun de tijd en de aandacht en het was goed te merken dat Rob met zijn andere bewoners ervan genoten hebben. een mooier verjaardagscadeau had Rob voor zijn collegae niet kunnen regelen. Ik heb ook op de woongroep aangegeven dat ze dit meer moeten regelen. Nogmaals heel vriendelijk bedankt dat je dit voor ons hebt willen doen!

Jack van Mol (vader van Rob)
Ontroerend, bijzonder, Magisch!!

Img Luuk20180628 Wa0001

Reviews -Leraren Kentalis Sint-Michielsgestel:

"Wat een mooie ervaring om zo te zien. Was zeer ontroerd en erg knap om zo dicht bij de leerlingen te komen. Mooie manier van contact! Zoeken naar de grenzen van de leerlingen op een leerzame manier."

Lieke

"Mimakker Knot gaf onze leerlingen een geweldige ochtend. Haar natuurlijke manier van zielecontact maken was bijzonder en ontroerend."

Marieke

"Magisch! Zo snel een intens en rechtvaardig contact en lol met de leerlingen met doofblindheid!!!"

Joanna

En nog een paar mooie opmerkingen vanuit de evaluatie:

De leerlingen waren eerst erg gespannen (de nieuwe dingen en ervaringen vertrouwen zij niet zo snel), maar door de manier van in contact komen hebben ze gevoelt, dat ze gehoord waren en werden ze open, ontvankelijk voor contact.

Super mooi om te zien! Super fijn om te ervaren (als leerling zelf).

Wij als toeschouwers hebben er net zo veel genoten als onze leerlingen. Het was prachtig om te zien, dat jij in 20 minuten tijd bereikt hebt wat wij pas na een paar weken – maanden met de leerlingen bereiken (we hebben we andere doelen in onze hoofden…).

Beoordeling is cijfer: 9,5Dubbel en dwars waard

Img 0031

Vandaag op wonen mijn 40-ste verjaardag (verlaat) gevierd.....het was het dubbel en dwars waard om daarop te wachten....er was natuurlijk taart en als verrassing voor de groep was daar mimakker KNOT. voor een heerlijke ochtend een op een contact....we hebben allemaal genoten van haar....zelfs een groepsgenoot dat haar in eerste instantie wegstuurde riep haar om, toen ze wegging, terug te komen en naast haar te gaan zitten....en zo heeft eenieder een sfeervolle ochtend gehad. Zeker de moeite waard om een bezoekje te krijgen van mimakker KNOT (Harm op facebook)

Was een geweldige ochtend waar ook wij als familie erg van genoten hebben. (Moeder van Harm op facebook)

De website met meer info van deze kanjer is te vinden op https://www.mimakkerknot.nl en delen mag. (broer van Harm op facebook)Onder de indruk

Mary Woonkamer 1

We waren onder de indruk hoe Cristel in een soort slow motion in staat was om Mary weer actief te krijgen. Prachtig om te zien. Jullie doen schitterend werk, bedankt.

Marianne en Sjef


Voelde alles goed aan

KNOT verdeelde goed haar aandacht over alle bewoners van de groep. Zij voelde ook goed aan dat er bewoners bij waren die liever geen persoonlijk contact wilde, maar wilde meebeleven en genieten op afstand.

Bewoners hadden iets te beleven waarbij zowel persoonlijke aandacht als groepsaandacht was.

Er waren bewoners bij die de rest van de middag en avond hebben nagelachen.

Het liet goed zien wat spiegelen kan doen om contact te maken.

Beoordeling in cijfer: 10

Joey, ASVZ-Sliedrecht

Echt Top!!

De mensen waren erg positief, blij en ontspannender. Ieder genoot er op zijn eigen manier van. Er was nadien ook meer rust en ontspanning op de groep. We konden aan de bewoners merken dat ze er nadien nog geregeld op "terugkwamen".

We kunnen niets benoemen wat minder goed was. Het was helemaal geweldig. Echt Top! Wat een interactie en wat een rust en ontspanning bij bewoners. Zeker voor herhaling vatbaar.

Beoordeling in cijfer: 10+

Kleinschalig project van Zorggroep

Het was super

Ze hebben er erg van genoten. Het is een keer wat anders. Vooral de interactie met de bewoners was erg leuk. Ze waren aan het lachen.

Bij het vragen nadien konden bewoners nog aangeven dat ze het fijn hadden gevonden. Er was ook meer rust op de groep.

Het was super en voor herhaling vatbaar.

Beoordeling in cijfer: 10

Kleinschalig project van zorggroep

Blijft mooi om te zien hoe je met iets kleins in hun wereld kruipt en je de reacties oproept

345261140 241176688494641 5352631568901343709 n

Wat heeft Harm en de medebewoners en ook wij Moeder en Broer en Schoonzus en leiding genoten hiervan.Het blijft zo mooi om te zien hoe je met iets kleins in hun wereld kruipt en je de reacties oproept. Nogmaals bedankt en zeker tot ziens Mimakker Knot. 🫶🏼
Wilma Populiers van Poppel.